zphugawronwp.pl 26.11.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Moi drodzy ! Ponieważ mam małe dzieci i nie mam czasu godzinami przesiadywać na internecie W DŁUUUUUUUGICH POSZUKIWANIACH ciekawych aranżacji dziecięcych pokoji. Dlatego też, Założyłam tę stronę dla tych którzy chcą szybko odnależć interesuujące wnętrza dziecięcych pokoji i będą one inspiracją dla nas w robieniu pokoju dla swojego dziecka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 co jest ekscytujacego w kopiowaniu fot z katalogu? juz pomijam ze malo ciekawe (moze poza dwoma czy trzema propozycjami...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 27.11.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 a może zdjęcia realnych pokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.11.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Ale marudne jestescie. Chcecie ogladajecie, nie chcecie nie ogladajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 27.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ...wklejajcie...z katalogów, własne..wszystko jedno...Zawsze można podpatrzeć to i owo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.11.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mozna oczywiscie ale z sensem jestem bardzo ciekawa jak autor(ka) watku uzasadni czemu akurat te zdjecia uznala za tak fascynujace ze postanowila sie nimi podzielic ze spoleczenstwem czekam niecierpliwie na odpowiedz coz takiego ujmujacego i ciekawego jest w /w propozycjach aranzacji dzieciecych pokoi ps. ok - przyznam ze mnie samej spodobaly sie te samochodziki malowane na scianie - sa rysowane bardzo ładna kreska, sa zywe, zwracaja uwage usmiechnelam sie na ich widok ,sa ciekawym pomyslem na zabawna dekoracje scian w pokoju chlopca (choc i moze sa i dziewczyki zafascynowane motoryzacja) tyle tylko ze przewalalo sie toto juz x razy na forum... a i wystarczy w google wstykac haslo "dzieciecy pokoj, aranzacje " i mamay to samo wiec dlatego nie widze sensu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.11.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 co jest ekscytujacego w kopiowaniu fot z katalogu? juz pomijam ze malo ciekawe (moze poza dwoma czy trzema propozycjami...) Zły dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 27.11.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dołączam się, to wcale nie zły dzień tylko marnowanie czasu. Ściągają się te strony czasami bardzo długo a tu ciągle to samo. Znam jedne z tych mebli bo do pokoiku mojej dziewczynki skopiował mi je stolarz. Jak ktoś chce oryginały to kosztują około 10000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.11.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jak ktoś chce oryginały to kosztują około 10000. hm.... Chyba nie w tym... dziesięcioleciu. Może jak dzieci dorosna to same sobie kupią liwia - można zobaczyc te twoje "podrobione" mebelki? I poznac cenę? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
liwia 27.11.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Mebelki będą za miesiąc, a kosztują 2880zł. Szafa trzydrzwiowa 3 razy 40cm,jedne drzwi pod skosem bo pokój jest na poddaszu z szufladami., komoda na 140cm, szuflady w środku 60cm,szafki 40 po bokach, biurko 130 cm, szafka nocna z szufladką, wysoka szafka na 200cm szeroka na 60cm z pólkami i dwoma szufladami na dole.łóżko na materac 90cm z dwoma szufladami i z trzema bokami.do tego 4 półki. wszystko z mdf jasny klon bo nie chciałam białego ani kremowego, wzór z ramką a środek w delikatne paseczki. Wszystkie meble wieńczy listwa ozdobna robiona wg projektu, te dostępne w sklepach są za poważne do pokoju małej dziewczynki, raczej do kuchni retro. Listwy będą na górze i pod spodem przy podłodze.Zresztą sprawdż sobie stronę http://www.babyvip.pl i znajdż najdroższe meble nie za 10000 tylko za 17800 i zobaczysz jakie będą. Meble to zestaw Classic Girls programme i daj znać czy ci się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 27.11.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Bardzo ładne, takie "księżniczkowe". Gdybym miała córkę urzadziłabym jej pokój w tym stylu A cena waszych mebli bardzo przyzwoita! A tak poza tym, to ciekawa stronka - nie widziałam jej wcześniej. mają śliczne rzeczy. Tylko te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 27.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Śliczne, mi też się podobają i takie chciałam dla swojej córeczki A ten Twój stolarz to z jakiego regionu Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 27.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 ...nie no ...ceny powalające... I jak dla mnie to w większości jakieś takie sztuczne, przerost formy...Można popatrzeć, ale swojego zachwytu tu nie zostawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 27.11.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Moi drodzy ale tu nie chodzi tylko o meble i ich ceny!!!!!!!!!!!! A w szczególności nie proszę o zachwyty, oklaski, pochwały itp.Chodzi tu o uzmysłowienie innym, POMOC, co jak dobrać...skomponować...Ludzie nieraz bezmyślnie dekorują pokoje swoich dzieciaków, gdzie wiele rzeczy do siebie nie pasuje, przykładowo: okno w innym kolorze, drzwi też i meble tez, a ściany jeszcze inne, o podłodze już nie wspomnę.... Dla wielu z nas takie zdjęcie (nie jedno, nie dwa) uzmysłowią, wskażą, co z czym można połączyć, żeby wyglądało w pokoju naszego dziecka wszystko BEZ zarzutu (zgrywało jak w zegarku)... Pomyślcie w ten sposób. A że meble zamiast kupować, można taniej kopiować u znajomego stolarza - to każdy wie, i tak robi jesli nie ma kasy na to co upatrzył w zbyt drogiej cenie dla niego itd.itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Jakoś nie jestem przekonana, aby okno, podłoga, ściana i drzwi musiały być w tym samym kolorze dla stworzenia dobrego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 27.11.2007 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Droga Kuleczko! Jakoś urządzony pokój dla dziecka w twoim domu nie powalił mnie na ziemie. Nic co by zaparło dech w piersiach. Zwykły, przecietny pokoiczek. Nuda i tyle.......................... Fakt, że nie zagracone, co lubie Mylisz się co do tego, że kolor okien, drzwi nie mają wpływu na efekt końcowy wystroju wnętrz. Mają ooooooooooooooooogroooooooomny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.11.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Bardzo się cieszę, że Cię nie powalił, a już tym bardziej na ziemię Zważywszy na wklejane przez Ciebie, "zapierające dech" zdjęcia wnętrz, zarówno tutaj, jak i w galerii, zaczęłabym się mocno martwić, gdyby przypadł Ci do gustu Ps oczywiście kolor stolarki ma znaczenie, ale nie musi być on jednakowy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 27.11.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 co jest ekscytujacego w kopiowaniu fot z katalogu? juz pomijam ze malo ciekawe (moze poza dwoma czy trzema propozycjami...) ...Dołączam się, to wcale nie zły dzień tylko marnowanie czasu... Ale jesteście marudne. To tak jakbym nagle stwierdził "...co jest ekscytującego w odpowiadaniu wciąż na te same/podobne pytania. To tylko marnowanie czasu..." Może zphugawronwp.pl chce w taki mało wyszukany sposób wrzucić swoje 5 groszy do naszego wspólnego koszyczka Muratora. Chwała jej za to. Dla mnie może przekopiować poł internetu. Każde ludzkie działanie ma jakiś sens, skoro go nie zauważamy... ... to może my jesteśmy coś nie tego. Dlatego uważam że rację ma Zeljka ...Chcecie oglądajcie, nie chcecie nie oglądajcie... A nie zabijajmy w ludziach chęci. Niech działają/robią cokolwiek. Zbyt dużo postów na tym forum pozostaje bez odpowiedzi... . i to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CMYK 28.11.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 a ja mam takie cos w pokojach corek pokoj WITCH http://images21.fotosik.pl/205/355132f4591e8a99med.jpg http://images20.fotosik.pl/260/e66c2c584ba62de9med.jpg http://images20.fotosik.pl/260/6a61ea30dac298f9med.jpg pokoj mlodszej corki "PONY" http://images20.fotosik.pl/260/86b1bf8bbf2dc92dmed.jpg http://images21.fotosik.pl/205/0d73b76236d914bfmed.jpg http://images13.fotosik.pl/95/9455b5a4faad1a34med.jpgCMyK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 29.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Cmyk - kto ci to malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts